Logo

Zoekresultaten

Er zijn 347 items voor Topic talentmanagement gevonden. Pagina 1 van 35.

Zoeken
De zoekmachine zoekt standaard op alle trefwoorden afzonderlijk waarbij documenten met alle trefwoorden het beste scoren en dus bovenaan verschijnen. Bovendien houdt de zoekmachine rekening met het tekstelement waarin het trefwoord verschijnt: een trefwoord in de kop van een artikel of in de introductietekst scoort hoger dan hetzelfde trefwoord in de lopende tekst. Ook de frequentie van het trefwoord in het document en een eventuele publicatiedatum bepalen de relevantie van een document.

Zoekopdracht aanpassen
Verder kunt u ook gebruik maken van AND, OR en quotes om uw zoekopdracht aan te passen, bijvoorbeeld:
- digitaal AND transformatie zoekt alleen naar document waarin beide trefwoorden voorkomen
- digitaal OR transformatie zoekt naar documenten waarin één van beide of beide trefwoorden voorkomen
- "digitale transformatie" zoekt alleen naar documenten waarin beide woorden na elkaar voorkomen

Sorteren
U kunt sorteren op:
- Relevantie: het systeem houdt rekening met publicatiedatum en score (het voorkomen van woorden in het document)
- Datum: het systeem toont documenten met de meest recente publicatiedatum het eerst
- Score: het systeem toont documenten met de hoogste score het eerst en houdt geen rekening met publicatiedatum

Revolutionair talentmanagement: de AI-assistent van Assessio leidt de Weg

Assessio introduceert een grensverleggende oplossing voor recruitment en talentmanagement die de manier waarop je werft verandert. Deze nieuwe innovatie combineert de wetenschap van psychometrie met cutting-edge AI-technologie. Een tool die zowel flexibiliteit als gebruiksgemak biedt en jouw expertise en eisen op de voorgrond plaatst: de gloednieuwe AI-assistent van Assessio staat klaar voor al jouw recruitmentbehoeften.

Talentmanagement: helpen zogeheten sterspelers de organisatie vooruit of vooral zichzelf?

Recente grootschalige data-analyse toont een duidelijk verband tussen het aantrekken van toptalent en de financiële prestaties van organisaties. Op de korte termijn zorgen deze zogenaamde sterspelers voor economische winst. Maar hoe maak je daar langetermijneffecten van? Hoogleraar HRM Karin Sanders legt uit wat daarvoor nodig is.

HR-thema’s 2024: pod casts, best practices, achtergrond, stappenplannen en meer

Werving&selectie, duurzame inzetbaarheid en verzuim, waarschijnlijk vormen deze HR-thema’s je top 3 voor 2024. Of is het HR Tech, opleiding&ontwikkeling en performance management? Over welk HR-thema je ook meer wilt weten, je vindt het op HR Praktijk. Een overzicht van zogenaamde ankerartikelen.

Pollen Street stemt in met de overname van een meerderheidsbelang in Assessio

Een strategische investering voor toekomstige groei met als doel de grootste van Europa te wordenAmsterdam, 24 augustus 2023 – Pollen Street maakt vandaag bekend dat zij een meerderheidsbelang hebben verworven in Assessio International Holdings 2 AB ("Assessio"), een toonaangevend softwareplatform voor talentmanagement in NoordEuropa. Deze investering zal de positie van Assessio als leidend e-assessmentbedrijf versterken en de weg vrijmaken voor Assessio's ambitie om uit te groeien tot de grootste in Europa.

Rob van den Berg (Futureproof Talentmanagement): 'Ruim baan voor de development coach'

In deze krappe arbeidsmarkt kun je beter inzetten op de ontwikkeling van medewerkers binnen de eigen organisatie dan alleen op de werving en selectie van nieuw talent. Toch gebeurt dat in de praktijk niet. Integraal talentmanagement is dan ook vaak niet haalbaar. Een hybride vorm waarbij lijnmanagers en HR worden ontzorgd daarentegen wel zo stelt personeelsadviseur Rob van den Berg in zijn nieuwe boek ‘Futureproof Talentmanagement’.

Talentmanagement vraagt om CEO’s die beter leren luisteren…

Transformaties slagen bijna zes keer vaker als de CEO een relevant verhaal heeft. En dat heeft alles te maken met de employee journey.

Risico's generatieve AI niet onderkend - AI-beleid bij organisaties moet beter

Medewerkers gebruiken steeds vaker AI-tools, met name ChatGPT. Toch hebben veel organisaties nog geen gericht beleid voor het werken met AI. Vaak is er geen AI-training. En ook ontbreekt ondersteuning in het gebruik van AI op de werkplek. 'Er bestaat het risico dat medewerkers onbedoeld verkeerde informatie verspreiden via Generative AI. Educatie en governance op het vlak van AI zijn dus van groot belang.'

Organisaties massaal aan de slag met het meten van diversiteit en inclusiviteit

Diversiteit en inclusie (D&I) zijn hot topics. Er is een roep vanuit de maatschappij om inclusiever te werken en menig organisatie is hard bezig om de organisatie een inclusieve(re) plek te maken.

HR-trends in 2023: fluïde HR en smart rewards

Ook in 2023 staan organisaties weer voor uitdagingen zoals digitalisering, slimme HR-technologieën, het financieel welzijn van medewerkers en talentmanagement. Flexibiliteit is daarbij hét sleutelbegrip.

Talentmanagement met People Analytics

Talentmanagement. Vroeger dacht je bij die term aan het werven van jonge high potentials. In dit interview door GiTP/Picompany met HR directeur Marco Winkel van Visma | Raet lees je hoe HR zich richt op álle medewerkers: hoe komen die het best tot hun recht? Bovendien maakt het bedrijf bij talentmanagement gebruik van HR Analytics. Al noemen ze dat daar liever People Analytics.